Algemene voorwaarden

Dé Mediumtelefoon is een communicatieplatform, waarbij “virtueel” aangesloten zelfstandige en onafhankelijke spiritueel specialisten de klanten van dé Mediumtelefoon van adviezen en/of antwoorden op hun vragen voorzien.
Dé Mediumtelefoon streeft naar volledige integriteit en vakkundigheid. Onze spiritueel specialisten hebben een gedegen opleiding en/of een jarenlange werkervaring binnen hun vakgebied.

Door gebruik te maken van onze diensten gaat de klant automatisch en volledig akkoord met de algemene voorwaarden van dé Mediumtelefoon.
De tarieven van onze telefoondiensten zijn 90ct/pm voor het bellen met 0909-8004. Dit tarief geldt ook voor het bellen met credits vanuit de hele wereld. Vindt de transactie via Bancontact/Mistercash plaats, dan is het tarief 100ct/pm. Het tarief van de chat vanuit de hele wereld is eveneens 90 ct/pm. Voor het bellen vanuit België met het nummer 0907-44332 wordt € 1,50 p/m in rekening gebracht. Het gesprek kan maximaal 10 minuten duren en wordt automatisch verbroken. De sms-dienst kost € 1,50 p.o.b. U ontvangt maximaal 2 berichten.

Dé Mediumtelefoon wordt volledig gevrijwaard van alle aansprakelijkheid door derden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de adviezen van onze spiritueel specialisten en artikelen op de website.

De spiritueel specialisten werken zelfstandig en onafhankelijk en zijn derhalve zelf volledig verantwoordelijk voor de wijze waarop zij werken en adviseren.
De klant is te allen tijde en onder alle omstandigheden zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop hij/zij ageert en reageert naar aanleiding van de adviezen gegeven door de spiritueel specialisten. Dé Mediumtelefoon is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de acties en/of reacties van de klant(en), (mogelijkerwijs) voortvloeiend uit de ontvangen adviezen van de spiritueel specialisten.

Dé Mediumtelefoon keert geen schadevergoeding uit naar aanleiding van de adviezen en/of voorspellingen. De klant blijft te allen tijde verantwoordelijk voor haar eigen keuzes, acties en reacties met betrekking tot uw eigen leven in het heden en in de toekomst.

Dé Mediumtelefoon is niet aansprakelijk en kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor het verlies van credits door o.a.: storingen, foutief gebruik, verlies pincodes of anderszins, welke het verlies van credits tot gevolg kan hebben .

De klant blijft zelf verantwoordelijk voor het aantal telefoongesprekken alsmede de lengte van de gesprekken en aantallen SMS chats met dé Mediumtelefoon. Desgewenst kan de klant kan zichzelf laten blokkeren voor 09** nummers bij haar eigen telecom-aanbieder of zich wenden tot de Stichting Gedragcodes Mobiele Diensten (www.payinfo.nl)

De informatie en artikelen op website van dé Mediumtelefoon worden zorgvuldig samengesteld . Mocht u iets aan de inhoud of de informatie willen toevoegen, stuurt u dan een mail naar: advies@mediumtelefoon.nl. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. Dé Mediumtelefoon kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de geplaatste artikelen en informatie.
Het kopiëren, uitgeven en verspreiden van de gepubliceerde artikelen en informatie van de website van dé Mediumtelefoon, is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van dé Mediumtelefoon.

 

Voor contact mail naar:

advies@mediumtelefoon.nl