Nette Costeris

Astroloog Nette Costeris

Mijn naam is Nette Costeris. Ik ben 51 jaar en werk als astroloog en coach bij de Mediumtelefoon

Astrologie is heel waardevol om bepaalde patronen, behoeftes en karaktereigenschappen bij jezelf te ontdekken. Maar het gaat veel verder dan dat. Het laat bijvoorbeeld ook heel mooi zien wat voor soort werk bij je past, wat voor type partner je zoekt in een relatie, etc.

Daarnaast laat een jaarhoroscoop (een solaar) de accenten zien voor het komende jaar (van verjaardag naar verjaardag). Bij een directe vraag (bijvoorbeeld ‘Krijg ik die baan?’) gebruik ik uurhoekastrologie. Dit is vragenastrologie, ik noem het altijd de tarot van de astrologie.

Ook ondersteun ik mensen als coach bij allerlei vraagstukken en situaties, maar in het bijzonder bij rouwverwerking.

Omdat ik echt beroepsmatig met astrologie wilde werken, ben ik in 1999 begonnen met de 4-jarige beroepsopleiding psychologische astrologie bij Karen Hamaker-Zondag in Amstelveen. Toen ik hiermee klaar was heb ik bij haar de 3-jarige opleiding Jungiaanse psychologie gevolgd.
De jaren erna heb ik me bekwaamd in vele andere takken van astrologie. Tot op de dag van vandaag ga ik naar lezingen, workshops (ook van buitenlandse astrologen) en school ik bij.

Als ik u niet kan helpen, zeg ik dat meteen en verwijs u in dat geval graag door naar een collega.

Ik hoop u snel een keer te mogen spreken.

 

 

 

 

 

 

Astroloog Nette Costeris / Astroloog Nette Costeris / Astroloog Nette Costeris / Astroloog Nette Costeris / Astroloog Nette Costeris