Desirée Botterman
 Room 32 is Afwezig
Desirée Botterman"

Mijn naam is  Desirée Botterman

Ik ben coach en begeleid jouw graag  bij vragen die je hebt op het gebied van  relaties (met je partner, kind, ouders, op je werk ), opvoeding of als je inzicht wilt in jouw levensthema en missie. Hiervoor maak ik gebruik van het astrologische hulpmiddel de Tzolkin. (Maya horoscoop.)

Door liefdevol vanuit mijn hart aanwezig te zijn, bied ik jou veiligheid en vertrouwen om je verhaal te vertellen.

Ik ga in mijn begeleiding uit van Innerchild Therapie. Dit houdt in dat je als kind bent gaan leven naar de verwachtingen en overtuigingen van de ander, vaak je ouders. Dit kan jou nu nog steeds parten spelen in contact met de ander, waardoor je ervaart dat de relatie met je partner, met je kinderen of op je werk helemaal niet soepel verloopt. In gesprek met jou geef ik je hier inzicht over en kun je met mijn adviezen en tips gaan oefenen om het anders te gaan doen. Zo maak je een mooie stap in je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Ook ben ik gespecialiseerd in de communicatie tussen ouder en kind. Als je vindt dat het tussen jou en je kind niet lekker loopt, kijk ik met je mee welke signalen jouw kind geeft en hoe jij daar als ouder vervolgens op reageert en zou kunnen reageren om de situatie positief te veranderen.

Het kan zo zijn dat jouw manier van opvoeden een bepaald gedrag bij je kind oproept.
Een kind is een prachtige spiegel. Vol liefde voor jou laat het zien waar je jezelf nog kunt ontwikkelen.

Je kunt ook lastige situaties met mij bespreken die zich voor doen in jouw samengestelde gezin. Je kunt daar als ouder en nieuwe partner veel bereiken door de juiste toon aan te slaan en rekening te houden met het verdriet en rouwproces waar je kind mee te maken heeft.

Mijn begeleiding is gebaseerd op mijn eigen ervaringen met trauma- en rouwverwerking, een Bijna Doodervaring die ik als puber had , de antwoorden die ik krijg over het leven tijdens Ayahuasca ceremeonies en de kennis die ik op deed tijdens mijn opleidingen voor Kinder-en Jeugdtherapeut, Innerchild werk, Familie-opstellingen en Systemisch werken, Trauma-en rouwverwerking, Liefdevol Communiceren, Mayawijsheid en de Tzolkinkalender.

Ik heb een eigen praktijk voor bewustzijnsontwikkeling Happy2dee en geef 2x per week les aan volwassenen op het gebied van Zelfliefde op De Bewustzijn School in Amsterdam.