Diny Kosten
 Room 30 is Afwezig
Diny Kosten"

Diny Kosten.

Medium, spiritueel levenscoach en rouwcoach. Ik help u graag bij de vragen die u heeft.

Lang geleden heb ik een opleiding gedaan tot levenscoach. Daarna heb ik spiritualiteit steeds meer binnen gelaten in mijn leven en ben ik steeds meer gaan werken met mijn gidsen, engelen en alles wat de spirituele wereld biedt. Ik ben mij daarnaast gaan verdiepen in rouw en rouwverwerking.

Na het verlies van een dierbare zijn er vaak nog vragen. Als medium leg ik contact met de overledene samen met mijn gids. Vanuit mijn ervaring als rouwcoach kan ik u helpen met uw verlies.

Uiteraard kunt u bij mij ook terecht met vragen over uzelf en ik maak daarbij eventueel gebruik van Engelenkaarten. Dat kunnen heel specifieke vragen zijn maar ook algemene vragen. Vaak krijgt u in de loop van het gesprek meer helderheid en komen er meer gerichte vragen.

In mijn eigen praktijk “Angeliet” houd ik me bezig met geleide meditaties, regressie en workshops/cursussen intuïtief schilderen en over engelen. Ik reinig huizen/ruimtes energetisch zowel op locatie als op afstand.

Tevens bied ik coaching en counseling op werk- en privégebied waarbij er diverse technieken en activiteiten gebruikt worden (algemeen, intuïtief en spiritueel) om een maximaal resultaat te behalen.