mediumtelefoon als de noodDaghoroscoop Mediumtelefoon 14 oktober 2016

Op vrijdag is de Maan wassend en in het sterrenbeeld Aquarius. (Waterman) Dit zal ons opmerkzaam maken, onze intelligentie verbeteren, het gevoel van onafhankelijkheid en mededogen ten opzichte van iedereen en alles versterken. Een wassende Maan is ook goed voor een nieuw begin of de start van een onderneming.

Jupiter is vandaag volledig zichtbaar als een Ochtend Ster en super sterk! Jupiter is de goddelijk zegen voor het geluk en vormt samen met de Zon en Mercurius in het sterrenbeeld Maagd een heel mooie aspect voor succes en geluk. Helemaal voor mensen met Ascendant Maagd en Maagd op de Meridiaan. 

Venus de planeet van de liefde, geld en het evenwicht is zeer krachtig in het sterrenbeeld Weegschaal. Venus regeert Weegschaal. Ook houdt Venus de lastige Saturnus en de vechtersbaas Antares in balans. Antares is een van de vier vaste Koningsterren.

Mercurius is net als Jupiter volledig zichtbaar en als een Ochtend Ster in haar eigen teken Maagd. Een zeer goede en krachtige combinatie voor onderhandelingen, communicatie, besluitvormingen, creatieve ideeën, de handel en de aankoop van iets nieuws.

Mars is in het sterrenbeeld Boogschutter. Dit biedt nieuwe kansen en geeft filosofische- en idealistische inspiraties. Ook krijgen we hulp bij nieuwe projecten, zaken, en allerlei initiatieven.

Vandaag is het wederom een fantastische dag. Maar met het weekend in zicht is het wellicht leuk om iets voor het weekend te organiseren. Want ook voor ons privéleven, ons liefdesleven, de kunst en de spiritualiteit krijgen we een dosis energie. We krijgen zelfs de kracht en intuïtie om al onze plannen te kunnen uitvoeren. Een geweldige tijd om al onze wensen te kunnen realiseren.

 

Krasi Serguieva, Dr. DMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daghoroscoop Mediumtelefoon 14 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 14 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 14 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 14 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 14 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 14 oktober 2016