Daghoroscoop Mediumtelefoon 16 november 2016Daghoroscoop Mediumtelefoon 16 november 2016

De Maan is in het sterrenbeeld Stier. De Maan is hier extra goed op haar plek. Deze spirituele Maan helpt je bij het verbeteren van je intuïtie en je creativiteit. Het is ook een hele gevoelige Maan. Dus laat je in je relatie en contacten niet leiden door onverwachte emoties. Het is geen goede Maan voor de start van een nieuwe onderneming.

De onzichtbare Mercurius is in het sterrenbeeld Schorpioen net als de onzichtbare Saturnus. Met de conjunctie van deze twee onzichtbare planeten in Schorpioen is het beter geen belangrijke beslissingen te nemen. Wel neemt onze interesse op het gebied van studie en opleidingen toe.

Jupiter is zichtbaar als een Ochtend Ster. Jupiter de planeet van onverwachte zegeningen uit de hemel. Helaas is hij in het sterrenbeeld Maagd minder sterk. Toch is deze planeet nog sterk genoeg om behulpzaam te zijn op vele vlakken waar we wat hulp bij kunnen gebruiken.

Venus is in het sterrenbeeld Boogschutter. Voor Venus is dat geen goede positie en is daarom minder krachtig.

De onzichtbare Saturnus is in conjunctie (samen) Antares, een van de vier vaste koningssterren in Schorpioen. Saturnus is niet erg positief en Antares is vechtlustig. De onzichtbare Mercurius heeft zich bij hen aangesloten. Dit is geen goede planetaire configuratie voor communicatie, belangrijke beslissingen en grote aankopen. De vaste koningsster van het grote geluk en succes Aldebaran kan ons tot eind januari niet helpen.

Mars is in het sterrenbeeld Steenbok. Dit is de plaats van zijn exaltatie (geestvervoering/verheerlijking). Dus heel goed en positief. De energieën van Mars worden gekanaliseerd in de arena van het persoonlijk bereiken, de praktische energie vanuit het hoogste.

Vandaag nog even tot tien tellen wanneer u boos bent. Verder is het een goede tijd voor het volgen van opleidingen en het ontwikkelen van onze intuïtie. Door de tanende Maan in combinatie met de conjunctie van Mercurius en Saturnus is het geen goede periode voor het starten van een nieuwe onderneming. 

 

Krasi Serguieva, Dr. DMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daghoroscoop Mediumtelefoon 16 november 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 16 november 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 16 november 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 16 november 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 16 november 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 16 november 2016