Daghoroscoop mediumtelefoon 18 november 2016Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 november 2016

De maan is in het sterrenbeeld Tweelingen en is tanend. De combinatie van Tweelingen en de Maan versterkt onze intelligentie en onze creativiteit.

De onzichtbare Mercurius is in het sterrenbeeld Schorpioen net als de onzichtbare Saturnus. Met de conjunctie van deze twee onzichtbare planeten in Schorpioen is het beter geen belangrijke beslissingen te nemen. Wel neemt onze interesse op het gebied van studie en opleidingen toe.

Jupiter is zichtbaar als een Ochtend Ster. Jupiter is de planeet van onverwachte zegeningen uit de hemel. Helaas is hij in het sterrenbeeld Maagd minder sterk. Toch is deze planeet nog sterk genoeg om behulpzaam te zijn op vele vlakken waar we wat hulp bij kunnen gebruiken.

Venus is in het sterrenbeeld Boogschutter. Voor Venus is dat geen goede positie en is daarom minder krachtig.

De onzichtbare Saturnus is in conjunctie (samen) Antares, een van de vier vaste koningssterren in Schorpioen. Saturnus is niet erg positief en Antares is vechtlustig. De onzichtbare Mercurius heeft zich bij hen aangesloten. Dit is geen goede planetaire configuratie voor communicatie, belangrijke beslissingen en grote aankopen. De vaste koningsster van het grote geluk en succes Aldebaran kan ons tot eind januari niet helpen.

Mars is in het sterrenbeeld Steenbok. Dit is de plaats van zijn exaltatie (geestvervoering/verheerlijking). Dus heel goed en positief. De energieën van Mars worden gekanaliseerd in de arena van het persoonlijk bereiken, de praktische energie vanuit het hoogste.

Deze periode biedt ons de kans te werken aan onze eigen ontwikkeling. Wat zou u willen doen of willen leren? Heeft u nog niet uitgevoerde wensen of ideeën?

 

 

 

 

 

 

 

 

Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 november 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 november 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 november 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 november 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 november 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 november 2016