daghoroscoop mediumtelefoon 18 oktober 2016Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 oktober 2016

De Maan is tanend en in het sterrenbeeld Ram. Dit aspect zal ons moedig maken. Vooral diegenen met Ram ascendant. Een tanende Maan is niet goed voor de start van nieuwe ondernemingen en nieuwe initiatieven.

De Zon verhuist naar Libra (Weegschaal). Dit is de zwakste positie voor de Zon en kan leiden tot het tijdelijk missen van vastberadenheid en in bepaalde situaties zelfs een tijdelijke daling van de werkgelegenheid.

Mercurius zal tot 24 oktober zichtbaar zijn als een Ochtend Ster. Dat is perfect voor de communicatie, het onderhandelen, besluitvorming, nieuwe creatieve ideeën, handel en de aankoop van nieuwe dingen. Wanneer Mercurius onzichtbaar wordt zal onze creativiteit en interesse op het gebied van studie en opleidingen toenemen.

Jupiter is zichtbaar als een Ochtend Ster en super sterk! Jupiter is de goddelijk zegen voor het geluk en vormt samen met de Zon en Mercurius in het sterrenbeeld Maagd een heel mooie aspect voor succes en geluk. Helemaal voor mensen met Ascendant Maagd en Maagd op de Meridiaan. 

Venus is Avond Ster van “Aphrodite” volgens de Griekse mythologie en is nu in het sterrenbeeld Schorpioen om conjunctie te maken met Saturnus. Dit is geen goed aspect voor de liefde en geld maar is wel positief voor de spiritualiteit en esoterie. 

Saturnus is in conjunctie (samen) met Antares in het sterrenbeeld Schorpioen. Antares is een van de vaste Koningssterren en is een heetgebakerd militant typje. Ook houden ze met z’n tweetjes de mooie energieën van Aldebaran tegen. Aldebaran is de ster van financiële groei, geluk en de grote liefde en is ook een van de vier Koningssterren. Eind januari 2017 zal Aldebaran vrij komen van deze invloeden. Venus weet nog steeds met haar krachtige en evenwichtige energieën dit tweetal in balans te houden.

Mars is in het sterrenbeeld Boogschutter. Dit biedt nieuwe kansen en geeft filosofische- en idealistische inspiraties. Ook krijgen we hulp bij nieuwe projecten, zaken, creativiteit en allerlei initiatieven.

Mars helpt ons met de ontwikkeling en de vormgeving van nieuwe ideeën. Maar het is beter om even te wachten met deze nieuwe ideeën te starten omdat het met een tanende Maan niet het goede moment is. De planetaire situatie is wel goed voor besluitvormingen, communicatie, creativiteit, kunst en spiritualiteit.

 

Krasi Serguieva, Dr. DMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 oktober 2016 / Daghoroscoop Mediumtelefoon 18 oktober 2016