daghoroscoop mediumtelefoon  2 november 2016Daghoroscoop Mediumtelefoon 2 november 2016

De nieuwe wassende Maan is in het sterrenbeeld Schorpioen samen met Saturnus en Venus.Dit is een goede periode voor spiritualiteit en voor de start van nieuwe ondernemingen.

 De onzichtbare Mercurius is in het sterrenbeeld Weegschaal samen met de Zon. Dit betekent, dat tijdelijk onze creativiteit en interesse op het gebied van studie en opleiding. Ook neemt ons onderhandelingstalent toe.

Jupiter is zichtbaar als een Ochtend Ster! Jupiter is zichtbaar als een Ochtend Ster en super sterk! Jupiter is de goddelijk zegen voor het geluk. Tijdens zijn zichtbaarheid kan hij heel behulpzaam zijn op alle vlakken waar we wat hulp in kunnen gebruiken.

Venus is Avond Ster van “Aphrodite” volgens de Griekse mythologie en is nu in het sterrenbeeld Schorpioen om conjunctie te maken met Saturnus en de Maan. Dit is geen goed aspect voor de liefde en geld maar is wel positief voor de spiritualiteit en esoterie. 

Saturnus is in conjunctie (samen) met Antares in het sterrenbeeld Schorpioen. Antares is een van de vaste Koningssterren en is een heetgebakerd militant typje. Ook houden ze met z’n tweetjes de mooie energieën van Aldebaran tegen. Aldebaran is de ster van financiële groei, geluk en de grote liefde en is ook een van de vier Koningssterren. Eind januari 2017 zal Aldebaran vrij komen van deze invloeden. Venus weet nog steeds met haar krachtige en evenwichtige energieën dit tweetal in balans te houden.

Mars verhuist naar het sterrenbeeld Steenbok. Dit is de plaats van zijn exaltatie (geestvervoering/verheerlijking). Dus heel goed en positief. De energieën van Mars worden gekanaliseerd in de arena van het persoonlijk bereiken, de praktische energie vanuit de hemel.

Vandaag zijn de energieën, mede door de nieuwe wassende Maan en Mars, gunstig voor nieuwe ondernemingen. Ook worden we ondersteund in spiritualiteit en meditatie.

 

Krasi Serguieva, Dr. DMA