Kaartlezer of Tarotist1Kaartlezer en Tarotist

 

De Kaartlezer en Tarotist “lezen” de symbolen van de kaarten. Het kaartleggen is een uiterst accuraat symbolensysteem. De symboolkaarten kunnen in verschillend patroon gelegd worden. De meest bekende leggingen zijn: “Het Keltisch Kruis, Heden-verleden-toekomst-legging, Jaarlegging en Relatielegging”.

Een kaartlezer gebruikt niet alleen de symbolen van de kaarten. Een kaartlezer maakt ook gebruik van haar/zijn intuïtie of mediumschap voor de uitleg en de vertalingen van de legging.

Een kaartlezer “kijkt” niet alleen naar de afzonderlijke kaarten maar “kijkt”ook naar het totaalplaatje van de legging zoals o.a.: ‘De combinatie van kaarten, de volgorde van de kaarten, welke kaarten er ontbreken aan de legging èn wat hij/zij erbij “voelt” of “waarneemt”

 

Het Keltisch Kruis is een legging waarbij men inzichten kan verkrijgen over hoe men naar de huidige situatie is toe gegroeid. En geeft ook aan hoe men -indien nodig- hier verandering in kan aanbrengen en welke stappen en acties tot een positief resultaat kunnen leiden. Tenslotte geeft het Keltisch Kruis ook een stuk van de toekomst weer.

Een Jaarlegging geeft aan in welke periode eventuele geluksmomenten plaats kunnen vinden, wat of wanneer er vertragende- of stimulerende factoren kunnen zijn, en wat bepaalde uitkomsten kunnen zijn. De Kaartlezer kan de ontvangende partij hierin adviseren.

Een Relatielegging geeft aan waar de betrokkenen zich bevinden zowel op individueel niveau als op gezamenlijk niveau in de relatie. Deze legging geeft aan hoe het gesteld is met het gevoelsleven, de belevingswereld en de behoeften van de betrokkenen. Ook geeft deze legging geeft aan waar de knelpunten zich bevinden en hoe daarmee om te gaan en te werken naar een positief resultaat.

Zowel een Medium als een Paragnost maken gebruik van de kaarten als ondersteuning om nóg beter achter de sluier te waarnemen.

 

 

 

 

 

 

Kaartlezer en Tarotist / Kaartlezer en Tarotist / Kaartlezer en Tarotist / Kaartlezer en Tarotist / Kaartlezer en Tarotist