FotoMedium Ank de Groot

Ik ben Ank de Groot en werk bij de Mediumtelefoon.

Mijn intentie is om liefde, harmonie en heling te brengen bij de medemens.
Ik werk als spiritueel coach, en geef ik u advies en inzicht op uw levensvragen. U kunt bij mij een Healing op afstand ontvangen.

Ik ben medium, helder voelend, helderziend en helder wetend, door mijn helder voelen en mijn ervaring met Familie Opstellingen kan ik mij heel makkelijk verplaatsen in een ander en zo de juiste oplossingen brengen.
Door me te verbinden met u en de ander, kan ik inzicht geven in hoe u in relatie met uzelf en anderen staat. Om de privacy van anderen niet te schenden ga ik bij relaties op een integere wijze te werk.
U kunt bij mij terecht met al uw vragen. Wilt u meer inzicht in uzelf? Heeft u vragen over familie of werkrelaties? Wilt u de kwaliteit van uw leven verbeteren? Wilt u zich persoonlijk ontwikkelen?
Door me te verbinden met de spirituele wereld kan ik boodschappen doorgeven van uw gidsen of van uw dierbare overledenen.
Ik help u graag om de juiste richting te geven op uw pad naar heling en persoonlijke ontwikkeling met behoud van uw eigen verantwoordelijkheid en keuzes.
Wilt u tijdens mijn gesprek met u ondersteund worden met een Healing dan kan ik u een Healing op afstand geven. Door mij te verbinden met u en met de spirituele wereld stroomt de energie van de spirituele wereld naar u. De Healing is een behandeling die u zowel emotioneel, mentaal, fysiek of spiritueel kan ondersteunen bij uw genezing.

Om als medium verantwoordelijk te werken neem ik ieder jaar minimaal één keer deel aan een training bij de Zwanenhof in Zenderen waar ik les krijg van de beste mediums ter wereld.

Ik heb mijn eigen praktijk “The Healing Circle”; en u kunt me vinden op spirituele beurzen.
Daarnaast verzorg ik leuke creatieve spirituele workshops. Wilt u eens een leuke creatieve workshop samen doen met vrienden of vriendinnen of met het bedrijf waar u werkt. Dit kan bij mij in de praktijk of op locatie.

 

 

 

 

 

 

Medium Ank de Groot / Medium Ank de Groot / Medium Ank de Groot / Medium Ank de Groot / Medium Ank de Groot / Medium Ank de Groot / Medium Ank de Groot / Medium Ank de Groot / Medium Ank de Groot /