FotoMedium Astrid Peperkamp

Welkom. Ik ben Astrid Peperkamp en werk bij de Mediumtelefoon.

Als medium en kaartlegster is het mijn bedoeling om u zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden op uw pad. Dit doe ik samen met de liefdevolle energieën, die mij behulpzaam zijn. Ik ben een medium/intuïtief kaartlegster/healer.
U kunt bij mij met al uw vragen terecht. Ook mag u het natuurlijk openlaten en dan gaan we samen kijken wat er voor u belangrijk is op dit moment. U krijgt dan vanzelf de inzichten aangereikt die u nodig heeft, zodat uw weer verder kunt. Ik werk met o.a. mijn kaarten.

 

Door mijn hooggevoeligheid (helderzien, -horen, -voelen en -ruiken) kan ik ook contact maken met overleden personen of dieren.

Ik werk ook met de healingenergie en ben dus een healer.

Vanuit mijn eigen praktijk “Spirituele Vlinder” geef ik workshops en cursussen. Tevens kan ik u begeleiden op uw pad, d.m.v. coaching. Ik geef u alleen geen antwoorden op gezondheid, daarvoor moet u een dokter consulteren.

U kunt mij ook vinden op diverse spiritiuele beurzen.

Warme groet,

Astrid Peperkamp

 

 

 

 

 

 

 

Medium Astrid PeperkampMedium Astrid PeperkampMedium Astrid Peperkamp