Medium Christi bij de MediumtelefoonMedium Christi bij de Mediumtelefoon

Welkom bij Mediumtelefoon.nl!
Ik ben Christi en help u graag verder. Al vanaf mijn kindertijd ben ik gevoelig voor andermans gevoelens en stemmingen en voel ik sferen in huis aan. In de loop der jaren ben ik me gaan interesseren voor spirituele zaken en de spirituele wereld. Zo heb ik me o.a. bekwaamd in healing, het lezen van engelenkaarten en tarotkaarten en ben ik hypno- en regressietherapeute. Omdat ik in de gaten kreeg dat ik steeds meer door kreeg van ‘gene zijde’  – ik ben helderziend, -horend, -voelend en -wetend – ben ik enkele jaren geleden een opleiding Mediumschap gaan volgen, waardoor ik nu zowel psychic als mediamiek mensen kan bijstaan in hun proces. Dat kan een proces van rouwverwerking zijn, maar ook een proces om steviger in het leven te staan, om een relatie (met een partner, ouder of kind) beter te kunnen begrijpen of om stappen te kunnen nemen qua ontwikkeling en werk. Ik kan u ook healing op afstand geven.
Let wel, healing komt nooit in plaats van een medische behandeling! Indien nodig verwijs ik u door naar een arts of andere hulpverlener. 
 

Via mijn eigen praktijk Spiritueel-Zijn geef ik readings, healings, stoelmassages en workshops op het gebied van intuitie en mediumschap. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medium Christi bij de Mediumtelefoon / Medium Christi bij de Mediumtelefoon / Medium Christi bij de Mediumtelefoon / Medium Christi bij de Mediumtelefoon