FotoMedium Fenny Lanser bij de Mediumtelefoon

Ik ben Fenny
Mijn intentie is om mensen te helpen op een positieve manier in het leven te staan, en ondersteuning te geven in moeilijke tijden. Mijn consulten die ik geef zijn psychic(hierbij lees ik de aura) en mediamiek. Met mediamiek bedoel ik dat ik contact maak met uw dierbare overledenen.
Het is mooi om via de spirituele wereld boodschappen door te krijgen die de steun geven die op dat moment belangrijk is, of je net het zetje in de goede richting geeft. Ook op het gebied van relaties kan ik helpen om inzicht te krijgen hoe u in relatie met uzelf en anderen staat.
Ik help u graag om de juiste richting te geven op uw pad naar heling en persoonlijke ontwikkeling met behoud van uw eigen verantwoordelijkheid en keuzes.
Een medium is een persoon die contact legt met de wereld van overledenen en bewijst dat die bestaat. Een medium stelt zich open, zodat via zijn of haar innerlijke zintuigen overledenen vanuit hun wereld via het medium verhalen en feiten kunnen vertellen over zichzelf en anderen. Dat zijn verhalen, gebeurtenissen of feiten uit het verleden of het heden. Vaak zijn er nog vragen die onbeantwoord zijn, en kunnen onze dierbaren ons net de steun geven die we nodig hebben. Als medium gebruik ik mijn gevoeligheid om communicatie met de spirituele wereld mogelijk te maken.

 

 

 

 

 

Medium Fenny Lanser / Medium Fenny Lanser / Medium Fenny Lanser / Medium Fenny Lanser / Medium Fenny Lanser /