Foto InekeMedium Ineke Heitink

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina. Mijn naam is Ineke Heitink en ik ben gediplomeerd Mediamiek Kinderwerker, Psychic en mental Medium. Spiritueel Healer, Spiritueel Coach en tarotist.

Wat kan ik voor je betekenen?

 

Het leven kan soms overweldigend zijn en je moeilijke maar ook verrassende onverwachte uitdagingen bieden.
Graag wil ik een luisterend oor zijn, en je helpen weer vat te krijgen op je eigen levenspad. Je inzicht, begrip en ondersteuning bieden
Heb je vragen over relaties. Vragen over je persoonlijke groei en ontwikkeling.
Ben jij of is je kind hoog gevoelig. Heb je wat begeleiding en inzicht nodig.
Alle andere levensvragen zijn ook zeker welkom en ik wil je heel graag met mijn mediumschap helpen op al deze vragen een antwoord te vinden en een stukje heling geven

Als healer maak ik gebruik van verschillende technieken waaronder trance healing en Soul Body Fusion Healing.

Met integerheid, veel humor, liefde en respect, voor alle zielen hier en in de spirituele wereld doe ik dit werk. Van mij kun je verwachten dat ik met 2 benen stevig op de grond sta. Het is voor mij echt noodzakelijk om zuiver te werken en tot de essentie te komen.

Om mezelf te ontwikkelen heb ik door de jaren heen allerlei opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de beroepsopleiding tot tarotist. Naast de kennis van de tarotkaarten is astrologie, numerologie, en N.L.P. een onderdeel van deze opleiding geweest.

Mijn mediumschap heb ik in verschillende cursussen en trainingen verder ontwikkeld en verdiept. Erg belangrijk voor mij is het Arthur Findlay College in Stansted Engeland.
Met als basis de Engelse methodiek, ontwikkel ik mij steeds verder in verschillende disciplines.
De opleiding Mediamiek Kinderwerker -Luisterkind kan ik daar nog aan toevoegen. Ik voel veel passie en liefde voor de kinderen van deze wereld en ik heb het geluk dat ik van mijn passie en de liefde die ik voel mijn werk mag maken.

 

 

 

 

Medium Ineke Heitink / Medium Ineke Heitink / Medium Ineke Heitink / Medium Ineke Heitink / Medium Ineke Heitink / Medium Ineke Heitink / Medium Ineke Heitink /