Ontmoet je gids

Wij hebben voor jou een speciale geleide oefening voor Ontmoet je gids online gezet.

Meditatie oefeningen werken helend, versterkend, verhelderend en verwarmend.

Hoe komt dit zult u zich afvragen?
Alleen in “stilte” kunnen we achter de sluier zien, horen, voelen, waarnemen en ontvangen. 

Alle ideeën, ingevingen, de beste uitvindingen, genezing, rust, kracht en liefde komen vanuit die stilte.
Met stilte wordt niet alleen een geluidloze ruimte bedoeld maar stilte in je hoofd waardoor er ruimte ontstaat om te voelen of te schouwen naar datgene waar we de hele dag mee bezig zijn, de hele dag naar streven of wensen te bereiken. Wat we de hele dag voelen of ervaren. Want zelfs daar hebben we geen tijd meer voor……. Echt voelen of ervaren wat je lichaam aangeeft.
We zijn de hele dag aan het rondrennen om te voldoen aan onze eigen “idealen” of de “idealen” van een ander. Zouden we onze tijd niet beter kunnen besteden in “nuttige” en “prettige” zaken in plaats van maar rond te rennen als een kip zonder kop met een overvolle agenda om maar te voldoen aan al die verschillende “idealen” of te moeten doen zoals het nu eenmaal behoort te zijn?
Er is geen ander wezen op aarde die zichzelf en de ander zo afstraft als de mens. Maar wanneer hebben we tijd om gelukkig te zijn of geluk te kunnen ervaren? Wanneer komt nu die geestelijke verrijking? Wanneer komt nu die liefde? Wanneer komt nu die passie voor het leven? Wanneer kunnen we eindelijk eens onze wensen in vervulling laten gaan? Wanneer kunnen we- en gaan we nu echt eens leven?
Het antwoord is vrij eenvoudig. Alles komt uit het “niets”. Het niets kunnen we ervaren door de stilte. En juist die stilte kunnen we bereiken door meditatie.
Maar in alle onrust zomaar even te mediteren is maar voor een enkeling haalbaar. De meesten van ons hebben daar wat ondersteuning bij nodig. Iemand die ons daar in begeleidt. En net zoals vele zaken: “Oefening baart kunst”. Dus geldt dat ook voor het mediteren.
Onze Mediums hebben diverse meditaties ontwikkeld en voor jou online gezet. Je hoeft daar niet voor het huis voor uit. Je kunt lekker thuis vanuit je stoel of je bed, onder begeleiding mediteren en tot de creërende en helende stilte komen of zelfs een ontmoeting met je gids of dierbaren krijgen. Zoek een rustig plekje in je huis. Pak je telefoon en draai het nummer 0909-8004 en kies voor optie 2. Vervolgens kies je de meditatie naar eigen behoefte. Zet de telefoon op de “speaker” en geniet van deze weldaad.

Hieronder vindt je de beschrijving en de werking van de online meditaties.

 

Algemene beschrijving.

– Zoek een rustige plek zodat je niet gestoord kunt worden.
– Eerst even tot rust komen voordat je begint te me
diteren door bijvoorbeeld de dag van je af te blazen.
– Comfortabele niet knellende kleding is belangrijk.
– Doe je de meditatie zittend, zit dan recht op. Niets forceren. Je ruggenwervel zoekt als vanzelf de juiste natuurlijke positie.
Kan op een stoel of een meditatiekussen. Handpalmen naar boven op je bovenbenen. Zit je op een stoel zijn je benen in een hoek van 90 graden.
– Maak goed contact met je ondergrond.
– Mediteer je liggend, doe dat dan languit liggend op een bed of mat. De armen ontspannen naast je lichaam.

 

Meditatie 1

Ontmoet je gids.

Om contact te maken met je gids is het nodig dat je je frequentie verhoogt en de spirituele wereld hun frequentie verlaagt. Zo ontstaat er een ontmoetingspunt waar de energieën zich kunnen mengen.

In deze oefening leer je op een eenvoudige manier je energie te verhogen, zodat je gaat ervaren dat je gidsen of dierbaren klaar staan om je tegemoet te treden en je te laten weten, dat zij er altijd voor je zijn.