Krasi
Box 12 is offline
Krasi

Astroloog Krasi

Voorwoord: Krasi  heeft een doctoraat in de cross-culturele communicatie en psychologie van de UBI in Brussel

Ze is docente en professioneel astroloog van de oude Mesopotamische en middeleeuwse traditionele astrologie en werkt wereldwijd. Zij ontving haar professionele DMA titel van de Academie voor Middeleeuwse Astrologie van Robert Zoller in Londen en een kwalificatie van de oude Mesopotamische astrologie van de beroemde astronoom, astrologisch onderzoeker en auteur Rumen Kolev.

Momenteel werkt Krasi samen met de klinisch psycholoog Dr. Boyka Dimitrova aan een Amerikaans onderzoek over het verband tussen de oude astrologie, autisme en statistische vergelijkingen tussen de horoscopen van individuen van het autistisch spectrum.

Zij is een zeer accuraat voorspeller op velerlei gebied. Zelfs op onderwerpen die het wereldnieuws halen.

Krasi maakt alle Astrologische rapporten voor de Mediumtelefoon.

Krasi spreekt Nederlands, Engels, Bulgaars en Russisch

Ik ben Krasi, 42 jaar oud, professionele astroloog, gespecialiseerd in oude Mesopotamische en traditionele- oude Griekse astrologie. Ik heb een doctoraat in communicatie en psychologie, en hoop nuttig te zijn voor jou met mijn kennis van astrologie en psychologie als combinatie, maar ook apart.

Als astroloog kan ik u een horoscoop maken. Dit is om veel belangrijke gebeurtenissen in uw leven te beschrijven en te voorspellen en potentiele problemen te voorkomen.

Ik kan ook nuttig zijn bij het kiezen van de juiste partner, het juiste beroep en opleiding voor u, zien of u en uw partner samen zullen kunnen opschieten met elkaar, het voorspellen goede tijd voor het hebben van een kind, antwoord op uw specifieke vraag over liefde en relaties geven en nog veel meer.

Ik kan u ook helpen bij het vinden van de meest geschikte tijd voor de succesvolle begin van bepaalde belangrijke ventures of onderneming, zoals het kiezen van de juiste datum voor uw veilige operatie, het starten van een project, business of een bedrijf of een belangrijke gebeurtenis in het leven, die je kan hebben in geest.

Diploma Krasi website

Ik kan op basis van de astrologie ook een analyse maken van uw gezondheid en adviezen geven bij het voorkomen van sommige gezondheidsproblemen.

Ik kan ook zorgen voor uw jaarlijkse of drie jaar astrologische voorspelling.

Ik ben ook een individuele coach en docent in het oude astrologie.

Als psycholoog, kan ik u helpen om te kijken naar elk probleem van de goede kant, en om alternatieve manieren te vinden naar de problemen te kijken, om ze zo goed mogelijk op te lossen. Ik kan u ook ondersteunen bij elke moeilijke situatie.