Thiska bij Mediumtelefoon

Thiska bij de Mediumtelefoon

Medium,

Relatiecounsellor en Life-coach.

Van harte Welkom! Ik ben Thiska, graag leg ik voor u contact met uw overleden dierbaren. Zo kunt u ervaren hoe dicht ze bij u zijn en met de gegeven persoonlijke boodschappen help ik u verder op uw levenspad.

Met mijn helderziend en invoelend vermogen kan ik u tevens inzicht geven in uw talenten, evt. blokkades, en geef ik u antwoorden en inzichten die op dat moment van belang zijn. In combinatie met mijn werk als  gediplomeerd relatiecounsellor en spiritueel coach kan ik de vinger al gauw op de zere plek leggen. Hierdoor kan ik al gauw tot de kern van een vraag of probleem komen en coaching geven in een bestaande relatie.  Ook het bieden van een luisterend oor of een bevestiging nodig? Geen enkele vraag is voor mij te gek! U kunt rekenen op een zuiver, eerlijk en oprecht antwoord.

Ik doe dit werk vanuit veel liefde, respect en empathie en hier en daar -als het gesprek dat toe laat- de nodige humor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thiska bij  de Mediumtelefoon / Thiska bij de Mediumtelefoon / Thiska bij de Mediumtelefoon